wabisabi-leven.nl
Pluk de dag
 

Gastenboek & reviews

Lovende opmerkingen, wensen, ideeën, vragen, of iets anders naar aanleiding van je bezoek aan ons of aan deze website? Zijn we dol op! Dus laat gerust jouw bericht achter hieronder. Dankjewel!


 

Berichten

Karin Hoedemaekers
10-08-23 22:08:40
Beste Ellen en Axel,

Wat leuk dat we vanavond spontaan mee konden met de rondleiding, na het heerlijke eten van LowCat Kitchen. Het ziet er heel mooi uit wat jullie van plan zijn met het voedselbos 💚. Ik wens jullie heel veel succes...ik ben heel benieuwd hoe het er over een paar jaar uitziet 🙂!

Groetjes, Karin
Margo Die weet je wel ;)
30-04-21 15:28:13
Hoi Ellen en Axel
In plaats van ik kom gauw eens kijken mag ik schrijven:" Tot zondag!" Ik neem de rubberlaarzen mee en kom een uurtje helpen. ( moet een beetje aan mijn rug denken😁)
Leuk dat ik onlangs de Netflix documentaire Kiss the ground" zag. Daarin komt goed naar voren hoe belangrijk alternatieve landbebouwing is.
Hoi je wa!
Opmerking:
Ja, leuk, Margo! We gaan genieten van het samen zijn en tof dat je wil helpen!
Marga van Donselaar
07-01-21 09:11:40
Zo zie je maar weer waar pottenbakken je toe brengt he! Wat een prachtig initiatief Axel en Ellen! Ik ga jullie zeker volgen en als jullie eens wat onbewerkte gebakken potten nodig hebben dan hoor ik het wel! Lieve groet, Marga.
Opmerking:
Inderdaad, Marga...het leven zit vol verrassingen. Dit scenario hadden wij ook vooraf niet kunnen verzinnen. Je bent uiteraard van harte welkom om te kijken waar het pottenbakken ons naar toe bracht...
Tot gauw, Marga!
Wim en Saskia Canton-Oelmeijer
05-01-21 20:48:51
Lieve Axel en Ellen,

We wisten uiteraard wel dat jullie bezig waren met het uitvoeren van jullie plannen en vinden het interessant om jullie in de uitvoering te volgen en wellicht hier en daar wat hand- en spandiensten te leveren zoals het zich voordoet. Jullie terrein ziet er, nu het bewerkt en aangeplant is, indrukwekkend uit. Zo te zien is de grond ook prima en niet al te zwaar om te bewerken. We hopen dat het starten met de bouw niet al te lang meer gaat duren zodat jullie voedselbos voldoende schaduw krijgt van de eigenaar. Een oud Chinees gezegde is: "een tuin heeft de schaduw van de eigenaar nodig" anders gezegd: Liefde en aandacht !. We wensen jullie in 2021 veel liefde en vreugde toe bij het verder uitrollen van jullie mooie plannen. Liefs Wim en Saskia
Opmerking:
Wat mooi omschreven, de liefde en schaduw! We zullen daar zeker ons best voor doen en hopen op gelukkige planten, bomen en struiken. Inderdaad is de grond goed te bewerken, dat scheelt met scheppen :-) Voor jullie, Wim en Saskia ook de beste wensen voor dit nieuwe jaar aan de andere kant van het land!
Ton en Marga Ebbeling
05-01-21 16:38:47
Hallo Ellen en Axel,

Allereerst nogmaals een goed, gezond en gelukkig 2021.
Dat zal, gezien de info op deze website, met het gezonde zeker goed komen.
Veel info over het project en de doelstelling.
Wij wensen jullie veel succes met de ontwikkeling hiervan en komen (na covid-19) zeker een keer "buurten".
Tot plotseling en groeten uit Millen,
Ton en Marga
Opmerking:
Een berichtje uit Millen, dat is altijd leuk, merci Ton. Dank je voor de mooie wens en we zien uit naar het buurten. Om met jouw woorden af te sluiten:
Tot plotseling!
Tonen: 5  10